Masáž, na ktorú sa nezabúda

Premýšľate či to vyskúšať alebo nie? V čom sú tantrické masáže odlišné od tých normálnych? Ako to prebieha a, čo od toho očakávať? Sme si istá, že máte určite veľké množstvo otázok, na ktoré túžite získať odpovede. Nás sa však pokojne pýtať môžete, sme tu pre to, aby sme zabezpečili Vašu pohodu, a to aj v prípade, že ide o Váš prvýkrát. Tantra masáže tu sú s nami už nejaký ten čas a vďaka ľuďom, ako sme my, ľuďom, ktorí sa neboja toto umenie rozširovať a dávať verejnosti neustále do povedomia, tu toto masážne umenie bude ešte https://www.barrandov.tv/klip/799-este-som-nevidel dlhú dobu. Neustále pribúdajúci počet zákazníkov len dokazuje fakt, že to, čo robíme má zmysel a veľa ľudí to vie skutočne aj oceniť na úrovni, ktorá je tomu hodná.

masáže

Tieto masáže si nevedomí môžu veľmi rýchlo zameniť s erotickými službami, ktoré fungujú v privátoch, avšak je to len omyl. Tantrické masáže majú v sebe niečo omnoho viac, pričom ide najmä o liečenie pomocou energií a duchovna. Neveríte na tieto ´´čary´´? Príďte si ich sami vyskúšať a my Vám ukážeme, čo všetko môžete cítiť. Nové pocity, nové dotyky, úplne nový pohľad na relax Vášho tela môžete zažiť práve u nás. Profesionálne masérky sú vždy pripravené sa postarať o svojich klientov, tak akoby to mala byť ich najlepšia masáž v živote.

pohodlie

Na rozdiel od klasických masáží, ktoré všetci veľmi dobre poznajú sa tantrické masáže odlišujú v niekoľkých veciach. V začiatkoch v tom, že pred samotnou masážou musí každý povinne podstúpiť sprchu, ktorú musí absolvovať priamo u nás. Nemusíte sa báť, všetky prípravy na masáž sú zahrnuté v konečnej cene. Potom nasledujú chvíľky samotnej masáže, ktorá Vám ukáže celkom nové veci a zmení pohľad na energie, ktoré rozširujeme pomocou nášho tela. Nechajte sa počas celej masáže unášať pocitmi pokoja a súhry s Vašou masérkou. Tento čas, strávený v našom salóne, si s istotou aj Vy užijete naplno.